Biztonsági bejárati ajtó bemutatóterem Budapest - XIV. ker. Szugló u. 154. - Nyitva: K - P: 9-17h, Szo: 8-12h Tel.: 06-70/7868-474, és 06-70/378-2750

Stílus, megbízhatóság, minőség - ezek a NOBILA ajtó jellemzői

A NOBILA ajtó a CICA ajtó burkolt változata. Az alkalmazott műszaki megoldások eredményeként bel és kültéri beépítésre egyaránt alkalmazható. Az alap ajtóhoz /poliuretán habbal kitöltött fém kazetta/ kapcsolódik egy körbefutó szinterezett alumínium élprofil mely lehetővé teszi a HDF lapok rögzítését. A burkolat vákuumos hővel rögzített pvc fóliával bevont, mely teljes mértékben fa hatású, és mechanikai igénybevételekkel szemben nagyon ellenálló. Felülete lehet mindkét oldalon sima vagy profilosra mart / lásd modellválaszték menü alatt/. A szín és modellválaszték, a beépítési lehetőségek, valamint az egyedi védőrács és díszüveg megoldások a legigényesebb vevői elképzeléseknek is megfelelnek.

Nobila biztonsági ajtó modell


Nobila szerkezeti felépítés

Szerkezeti ábra1. Belső fémkazetta 1.5 mm –es acéllemezből, függőleges irányban 200 mm -ként végigfutó „Z” profilokkal merevítve, falcolt és ponthegesztett kivitelben. Ennek a szerkezetnek köszönhető a „NOBILA” ajtóink egyedülálló merevsége.

2. Befecskendezett poliuretán hab mely a fém kazettát teljesen kitöltve kiváló hang és hőszigetelő képességgel rendelkezik.

3. Galvanizált merevítő lemez a külső burkolat rögzítéséhez.

4. HDF lap sima vagy profilosra mart felülettel.

5. Alumínium profilt rögzítő elem.

6. Szinterezett alumínium élprofil melynek kialakítása lehetővé teszi a profilozott gumitömítés megfelelő rögzítését.

7. Profilozott gumitömítés mely a tokszerkezeten található tömítő szalagot kiegészítve garantálja a kivaló szigetelést.

8. HDF lap sima vagy profilosra mart esztétikus, és ellenálló felülettel.

9. Vákuumos hővel rögzített szintetikus furnér. A technológia biztosítja a kialakult felület nagy szilárdságát.